Jelimán

Jelimán

Anotace: Zas je to trochu zpěvnější. Prostě pravda no..Sem se odmilovala. (((...skoro úplně))

Potřeba zradila samotu
a rozum zradil city.
Ze sna se vzbudil Jelimán
a už je zase hbitý.

Ze sna se vzbudil za jitra,
vyskočil z postele čile.
Teď prochází se pasáží
a netváří se mile.

Tlačily ho sny nehezké
o lásce, co už není,
a přesto, že je mu dobře již,
chce se zas oddat snění.

Tlačily ho sny nedobré,
ale teď už je bdění.
Přesto se pořád sebe ptá,
proč lituje probuzení?

Sic ty sny byly od soli,
jak celé noci brečel,
přesto se těší na spaní
až přijde temný večer.
Autor Calypsó, 27.09.2008
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí