Mihotání

Mihotání

Anotace: ....

Moje duše mihotá se,
kdesi v hloubce myšlenek,
je tam sama a bojí se,
jak je všechno navenek

Ona tone kdesi v hlouby
a nemůže se zachytit,
ten proud ji táhne stále dolu,
má jí někdo zachránit??

Záchrana je možná blízko,
možná taky daleko...

Moje duše vůbec neví,
jak to všechno, jak je to...
Autor hezule, 28.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí