Svět dává mi tak mnoho

Svět dává mi tak mnoho

Anotace: Taková slabší. Ale proč ji tu nedat. Třeba pochopíte, jak miluju všechno, co mám, že jsem tak šťastná, že když padá hvězda, tak nemám žádné přání.

Svět dává mi tak mnoho a přitom nechci víc,
než vidět oblohu skrz květy slunečnic,
než celý život kráčet listím v ulicích
a rozplynout se ve svých starých denících.

Nač tu lásku, zdraví a hodně financí?
Neumím to vstřebat, topím se bez šancí.
K záchraně se chytám rozjařených vln,
dole mě to táhne jako prázdno tón.

Láska miluje se s prázdnem, kráčí po tichu..
Zachraň mě a hoď mi lano, já nechci žít v přepychu.
Už nechci žádnou lásku, vždyť dost ji v sobě mám,
už mě nudí jak ji pořád odmítám.

Těším se z pouhé rosy. Na co diamanty mít?
Ostatní rádi řeční, já však vyhledávám klid.
Potácím se v záři slunce, nejšťastnější z lidí všech,
ležím v trávě, země mě tak jemně hladí po zádech..

Miluji tenhle život, je plný krásných slov,
můžu klidně umřít - umřu šťastná.
Chci tolik žít a přesto z smrti nemám strach,
protože vím, že má cesta byla krásná.
Autor Calypsó, 28.09.2008
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí