Podívám se do vesmíru

Podívám se do vesmíru

Anotace: Zamknu zlobu do papíru, klíčem, jenž již reziví

Setřu inkoust z mojí tváře,
neb zaspal jsem zas u oltáře.
Papír zbraň a stůl můj chrám,
inkoust z pera roztírám.

Přemýšlím nad každým rýmem,
schovám se v nich napořád,
zabojuji se svým splínem,
nastolím si vlastní řád.

Zamknu zlobu do papíru,
klíčem, jenž již reziví,
podívám se do vesmíru,
kde ostatní mě nevidí.
Autor Dreamer, 28.09.2008
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Erion Fate, Bíša, NikitaNikaT., Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná, moc :)

29.05.2011 21:36:00 | Alien.v.v.s.

krásně napsané

05.10.2008 18:28:00 | Erion Fate

Kíč, jenž již reziví ... to se určitě brzy zlomí a bude zloba navždy zamčená ...

28.09.2008 20:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí