Jsi jako nebe...

Jsi jako nebe...

Anotace: kamarád se utápěl v depresi a jaksi to přenesl na mě, tak jsem psala...

Myslel sis, že ubránit ho bude tak snadné,
Teď své volby bereš špatné.

Celý svět je jako nebe,
Raději mlčky pozoruji tebe.

Kdysi oblohu zachvátil mrak,
Z veselého kluka stal se vrak.

Vždy si mi pomohl, poradil s úsměvem,
Nyní však dal by ses srovnávat s ledem.

Stejnou věcí žili jsme oba,
Uskutečnit se nedaří, no a?

Nemůžeme se vinit za hříchy jiných,
Obzvlášť když náležely slizkým zmijím.

Tak už se usměj, vskutku
Zanech už všeho smutku.

Nikdy již nepotkám někoho, jako jsi ty,
prostě velké dík za to, že jsi.
Autor Psychopatická lentilka, 29.09.2008
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: JiTuŠaK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí