černá trojka

černá trojka

Anotace: život šel dál. A ani trochu nekulhal.

Ten hajzl šňupal jenom koks.
A v bílém saku se držel dvou holek.

Utápěl svou mysl ve skotské.
A prachů měl víc.

Než.
Dost.

Už nikdy nevylezl ze svého tryskáče.
Nikdy.

Jenom tak kroužil.
Dokola.

„až přistaneme, chci bejt mrtvej“.

Další panák.

A rozséval své pavučiny.
Do tváří těch dvou děvek na palubě.

Zatím co smradlaví tuláci.
Prodávali polámané propisky v ulicích velkoměst.

A opuštění psi.
Ze vzteku.
Trhali stránky Malostranských povídek.

Kulička v ruletě se pomalu dotočila.
A našla si černou trojku.

Smrt se natáhla po kose.
A pravým hákem ukončila to divadlo v oblacích.

Pilot požádal o přistání.
A letištní personál vyčistil tu spoušť na palubě.

Život šel dál.
A ani trochu nekulhal.
Autor piťura, 30.09.2008
Přečteno 463x
Tipy 15
Poslední tipující: Dreamy, Jin&Jang, Quetzal, jusTMee, Myrja, Psavec, J.U. Ray, Lylča, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně asi došla slova...prostě nevím...

31.05.2017 12:31:52 | Dreamy

Tehdy jsem se podruhé narodil... :)

31.05.2017 12:37:58 | piťura

I to stojí za mé mlčení....tak i tak zůstanu udivena :-)

31.05.2017 12:43:56 | Dreamy

tleskám

01.10.2008 20:37:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí