Predsavzatia...

Predsavzatia...

Anotace: ...

chcem vrátiť čas,
chcem vidieť obraz náš,
zas a znova milionkrát,
vznášať sa ako vták,
od šťastia plakať,
do výšky skákať,
milovať a byť milovaný,
byť s tými,čo nás majú radi,
čakať na slnečné lúče,
vnárať teplo do duše,
hlbavé myšlienky nahlas vysloviť,
100 metrovú rybu vyloviť,

bežať s levom opreteky,
zababušiť sa do deky,
vziať si knižku na gerlach,
vziať život na mesiac,
ležať v tráve medzi púpavou,
obdarúvať ľudí náladou,
zasadiť obrovské praley,
šťastie chytiť za pačesy,
obdivovať veľdiela umelcov,
vyšľachtiť plemená nových psov,
spievať falošne,hlasno,
povedať za sekundu desať slov,
krásnu báseň napísať,
teba vystískať,
úsmev nahodiť,
seba ozdobiť,
nosiť dúhu na tričku
zložiť krásnu pesničku,
chcem toho asi moc,
idem radšej snívať,dobrú noc...
Autor maliska, 01.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: radexk, Bíša, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička. No jo, každý by toho chtěl, ale...

18.10.2008 12:16:00 | Psavec

mám pro Tvé verše slabost

07.10.2008 08:18:00 | radexk

Chci vrátit čas...

01.10.2008 19:09:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí