Rakovina

Rakovina

Anotace: život kuřáka

Těžký život se mnou máš
proč se divíš vždyť mě znáš
tak už slábneš a máš křeče
čas se krátí a přec tak vleče

Tak ti říkám na rovinu
mě nezničíš "mě rakovinu"
už se třeseš a máš hlad
cítíš v sobě divný chlad

Za vše si můžeš přece sám
ty jsi byl osudu svého pán
ty jsi mě vzbudil z mého snění
jen ty jsi všeho zavinění

Tak už je konec teď mám moc
tak užívej svou poslední noc
a ráno se nikdy nevzbudíš
umíráš zbytečně a ty to víš
Autor drahý, 01.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 17
Poslední tipující: Linuxa, Tacca, 6thSun, beerede, NikitaNikaT., hezule, Belmon, Modrý Adept, Psavec, Holis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobrý.

14.10.2008 19:48:00 | Linuxa

Přijde mi to spíš úsměvný, než smutný, proto dávám tip.

07.10.2008 11:28:00 | 6thSun

Znovu se k této básence vracímm. Nevím, co k ní napsat, mám najednou smíšený pocit, sedím, dumám...

02.10.2008 17:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí