Proud citu

Proud citu

Anotace: ...

Život plyne si jak řeka,
teče si proudem silným,

Občas nás trochu stáhne dolů
a jindy nás vynese vzhůru...

Asi se to stát muselo,
abychom oba pochopili cestu našeho života,
abychom oba pochopili jakým směrem máme jít...

Že život společný máme žít
a láskou a důverou plnit ho...

A společnými prožitky a city
a milováním k ránu
a touhou být zase spolu...

Prostě tak máme žít...
Autor hezule, 03.10.2008
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., Holis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... žít jako muž a žena, společně, láskou a vším, co k temu patří.

08.10.2008 12:47:00 | NikitaNikaT.

myšlenka se mi líbí
až na ten závěr,
tam by se mi víc líbilo
"tak chceme žít"

03.10.2008 11:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí