Promiň

Promiň

Anotace: P-R-O-M-I-Ň!!!!!!!!!!!!

Sbírka: V nostalgii B..

P rosímtě, odpusť mi
za moje slova.
Vím, někdy přeháním
znova a znova.

R aději vztekej se
dupej a křič,
jenom se neotoč,
jen nechoď pryč!

O mluva upřímná
hodně se cení,
však ve tvých očích
ceněná není.

M ožná, že někdy zas
přijde čas smíru,
vždyť každá hádka v nás
zanechá díru.

I kdyby snad falešný
měl být teď tvůj smích,
směj ale zavři oči
ať nepoznám to v nich.

Ň ějaké vzpomínky
v srdci si nosím.
Je mi to líto,
odpusť mi PROSÍM!!!
Autor Sana.sorrow, 03.10.2008
Přečteno 529x
Tipy 3
Poslední tipující: mOBSCENE, Ninala, Ještě dítě
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moooc hezke strasne mooooc se mi to liibiii

07.10.2008 19:08:00 | Vanesska

promine,nepochybuju o tom

03.10.2008 21:21:00 | mOBSCENE

líbí se mi obsah i forma, pěkné!!!

03.10.2008 20:56:00 | Ninala

Je to hravé, i když na smutné téma... je to velmi povedené a pěkné!

03.10.2008 18:19:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí