Prohlásili tě za živého, zatímco...

Prohlásili tě za živého, zatímco...

Anotace: .....

Prohlásili tě za živého
zatímco skrze tvé útroby
prolézá had
smíchaný z křídy a vody
Jsi prezidentem
tajemníkem
kopáčem i notorikem
vlastního Jájistánu
Směješ se že uhádneš
nač myslíš...
Ruka jež ti chybí je
u mě
Ticho neexistuje
Bojíš se ticha
Nemáš oči – jsou vsloup
Bojíš se lidí kolem
bojíš se leguánů
šustících negativů...
Štěpíš se jako mohutný strom
dechem nebe
Vápno bílého hada
pomalu zasychá
Ticho je zpět
a chutná jako olíznutá
známka
To jsi nevěděl
To NIKDO neví předem
Autor JirkaS, 04.10.2008
Přečteno 316x
Tipy 14
Poslední tipující: Marfuša, HarryHH, JardaCH, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Zamilovaná do nezamilované doby, Caracol, 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*

… jsi Geroj,
co chcípnul na iluze,
a vrátil se
z beznadějné mise,
aby zabydlil prázdno
vlastnoručně
udušené ….

Ověšen metály
za zbabělost … žít …

křepelka zpívá do ticha
… pět peněz …
… … a zplácí tvé dluhy …

*

06.10.2008 16:58:00 | HarryHH

... Tys ji ale zase musel mít! ... :-D

06.10.2008 10:01:00 | JardaCH

přečetla jsem jí jedním dechem...

04.10.2008 18:13:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí