Učím se

Učím se

Anotace: ...

Už mysl má nebloudí kdesi v hloubi,
už netrápí se tolik jako dřív,

teď chápu více,
teď chápu víc...

Už nejsem sama,
už jsem zas tvá

Už vidím i to,
co se druhým jen zdá...

Učím se stále,
učím se za pochodu

Učím se i to,
co už vím...
...Jen připomenout si to musím...

Život je škola...
...tvojí vlastní duše...
Autor hezule, 04.10.2008
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., Holis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celoživotní učení založené na velmi těžkých zkouškách...

02.01.2009 12:33:00 | Agniezka

Něco na tem bude...

08.10.2008 12:45:00 | NikitaNikaT.

líbí se mi

05.10.2008 13:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí