Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

...šestnáct minut
pod vodou
měl patnáct
a mířil vysoko
čtrnáct dní tomu je
v pátek, třináctého
dvanáct procent naděje mu dali...

...za jedenáct let
poprvé se usměje
figurce maňáska
s červenou čepicí...
Autor Taog, 05.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, kavec, Efiee, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., maena, Tacca, Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí