Proč

Proč

Anotace: napsáno 1.10.2008

Proč jsem smutná,když ostatní září štěstím?
Proč čekám pohlazení,když dostávám rány pěstí?
Proč jste zlí,když já jsem hodná?
Poč se ke mně chováte jako bych byla škodná?
Proč,když něco řeknu,slyšim váš smích?
Proč mám obličej schovávat ve dlaních?
Proč vás mám pořád ráda,
když mi ukazujete záda?
Proč se mám trápit,
když chci jen štěstí lapit?
Proč mě tak stršně serete?
Proč mi naději berete?
Proč se svěšenou hlavou odcházim já domů
a sílu nacházim u mlčenlivejch stromů?!
Autor Grizzzelda, 07.10.2008
Přečteno 194x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí