zosmutnie

zosmutnie

Anotace: ...

Mal jej ruky pevne v dlani
Mal jej dotyk na svitaní
Jej pery a jej vôňu
/ medovú/
Jej hlas čo vábi
Jej úsmev čo dá ti
/Šťastie v nešťastí/
Jej labutiu šiju
/čo osudy z nej pijú
V kúskoch milovania
Sladkú krásu/
A jej srdce
/ živé, čo stále tlčie/

Čas zosmutnie...

Nestihneš vrátiť sa späť
Na začiatok
/voľný tok
Odhalí naše chyby/
Stratíš tôňu
V hebkosti jej lásky...

V tieni lipy
Melancholickom prítmí
Len zvuk prázdnej
Struny

Zaduní....

/Čas už zosmutnel/
Autor adida, 07.10.2008
Přečteno 207x
Tipy 11
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, fialová, zzlatý, 6thSun, Iva Borecká, Chancer, Franti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ta poslední sloka je nejsilnější.

17.01.2009 22:23:00 | Hesiona-Essylt

Zvuk prázdné struny ve stínu lípy, označující čas zesmutnění mi připomíná odbíjení hodin na věži, které už odmala pozorně poslouchám...

12.10.2008 19:34:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí