Léto

Léto

Anotace: Pro moje NEJ kámoše....moc pro mě znamenají a tahle básnička úplně ukazuje na naše skvělý prázdniny.

vidina léta,
já štěstím vzlétám.
Strávíme spolu super prázdniny,
budem dělat puberťácký kraviny.
týden spolu strávíme,
pak se domů vrátíme.
Naplánujem další akce,
a naše prázdniny proběhnou hladce.
Těším se až stany postavíme,
ohniště u stanů uděláme.
večry u ohně budou mazec,
s poslední jiskřičkou bude konec.
konec léta,prázdnin,zábavy,
ale stmelí nás to dohromady.
prožijeme toho spolu mocinky,
a zbydou nám suprový vzpomíky.
Autor Janulety, 07.10.2008
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee, r-a-d-a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí