Nwm

Nwm

Anotace: :(

Chtěla bych ti tolik věcí říct,
ale nejde to,
protože ty stejně ke mě necítíš vůbec nic!

Mám tě strašně moc ráda,
ale ty máš rád víc tu smrt.
Klidně bych pro tebe objetovala můj život.

Ale ty si mě vůbec nevšímáš
a raději ode mě ruce pryč daváš.
Mrzí mě to já s tím nic neudělám,
nechceš mě co já s tim nadělám?:(

Teď říkám si lepši je SMRT,
než trápit se pořád jen s tím pocitem že mě nemiluješ.
Jenomže tebe to nezajímá
a radši jinou si zamiluješ.
Autor Vanesska, 07.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nežel toho kluka,
on nestojí za tvá muka.
Seber v sobě všechny síly,
projdi se spadlými listy.
Šustí a šeptají ti do uší.
Brzy budeš milovat jiného,
budeš v jeho náručí.

Už se netrap a věř v novou lásku. Držím palce.

07.10.2008 21:33:00 | JaniHani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí