Na kameni kámen

Na kameni kámen

Anotace: ...

Ptáci nám křídly mávají
andělé znovu vstávají
v aleji opadaných stromů
jsem sám a hledám cestu domů

vypil jsem kalich své hořkosti
šplhám na horu z křišťálu
tělo své spálil jsem na kosti
krysař teď hraje na píšťalu

vyčistím duše chrám
v ticho se nořím
vyjmu si z oka trám
zapálen v keři shořím

rozezním hromy a blesky
myšlenky nechám jít
narovnám sobě stezky
znovu se narodit

na kameni kámen
dál nezůstane stát
protože není už vůbec
čeho se bát
Autor Ghostdog, 08.10.2008
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, Psavec, Holis, Churry, Moonlight7, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře sesumírováno,až mi přeběh´ mráz po zádech! "o)

08.10.2008 14:13:00 | Churry

..pěkně napsáno..

08.10.2008 08:46:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí