OČI

OČI

Anotace: napadají mě samé blbosti - jako tohle

,,Někam tě zavedu,"
řekl a oči mi zavázal
hedvábnou stužkou.
Věřila jsem mu, chytl
mou ruku a šel se mnou
jako se svou družkou.

Byla jsem šťastná,
za zavřenýma očima
jsem viděla jeho tvář,
nic víc,
jen jeho oči a
jejich nebeskou zář.

Nemohla jsem to vydržet
a tak jsem si jedno
oko tajně odkryla.
Chtěla jsem vidět ty
jeho oči, avšak podivnou
věc jsem zjistila.

Tu samou stužku,
co mi uvázal,
sám měl přes oči.
Když na to vzpomenu,
pokaždé znova
srdce mi poskočí.

V ten okamžik,
mi došlo, že
ta hedvábná páska
nemůže být
nic jiného
než opravdová láska...
Autor mimozemšťan, 08.10.2008
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: angelicek, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je tak milé a neotřepané. Líbí se mi to.

10.02.2009 21:49:00 | trenérka

Drahoušii (nebuzeruj mě za to:-P) to je krása!!!tyy kokso padá mi brada!:-*

09.10.2008 15:54:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí