Potulná

Potulná

Anotace: ...

tiše plížili se
šedovousí mniši
/krajinou táhlo
klekání/

krajinou táhli
kejklíři
s promrzlými prsty
a vlčíma očima.

prázdá jitra prázdných jar
znám, já znám tě, znám!
mlžný králi
a ani závoj nezakryje
tvé žluté oči vlka.

potulné oči kejklíře

z dávných jiter, dávných jar

já znám tě, znám

- tvé stopy v krajině -
- rvá rudá mlžná ústa -
- tvůj mrakomlžný háv -
- tvé modré, modré ruce -
- tvé zjizvené dlaně -
- tvé----

Tiše!

plouží se
bezvousí
šedí
mniši.
Autor Franti, 08.10.2008
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, Bíša, maliska, adida, Fish
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ha, opět něco trošku jinačejšího:).. i když vlastně nedávno jsem otevřela Marocár, takže tak úplně.. ale líbí se mi:)..

10.10.2008 16:45:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí