Ach ty vlasy

Ach ty vlasy

Anotace: Ani s dlouhým copem se necítím nijak jinak, pánové (a dámy).

Ach, ty vlasy. Každý žena
je před mužem hned okrášlena,
když dlouhé vlasy má.

A vzácnost blondýn
-žlutých kvítek,
cožpak není dosti krásných kytek,
jež tuto barvu nenesou?

Prosím pěkne, na co vlasy?
snad ubude mi z duše krásy,
když nechám si je ostříhat?!

Jo, příroda se ve mě spletla
když rudý vlas mi nezapletla
při narození do vínku.
Nechte mé vlasy, milí páni,
stejně na jejich zaplétání,
mam odjakživa maminku.
Autor Vena, 09.10.2008
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Hloupá Květinka, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

20.10.2010 23:02:00 | carodejka

zajimavá úvaha o vlasech...

09.10.2008 15:16:00 | Krokodylekx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí