....

....

Anotace: Všichni stejně nakonec uvěří tomu čemu chtějí, ne tomu co je pravda.

Jak oheň a voda
rozdílné se zdají
a přitom tak blízko
navzájem k sobě mají.

Že společně se neznají,
obě dvě se tváří,
ani jedné nevěřím,
jsou jako dva lháři.

Jedna druhou prolíná,
tou druhou zdá se být
umět je tak rozeznat,
tu moc bych chtěla mít.

Když říkals, že chceš se mnou být,
že mě vážně miluješ
tak která z nich to tvrdila?
PRAVDA nebo jenom LEŽ?

Vím, že lež, ale věřím, že pravda...
Autor La condesa, 09.10.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí