Carmina mortis

Carmina mortis

Anotace: úvodní píseň smrti z divadelní hry Mysteria mortis

Zemřít
Odejít se mnou
Skrýt se pod můj plášť
Před všemi strastmi života
Zemřít
A budoucnost temnou
Odhalit
Odhodit zášť
Pak rozhostí se samota
Jen ty a já
Jen smrt a ty
Chvíle podivná
Neznámé pocity
Dál musím mlčet
Za chvíli však
Se potkáme
A poznání přiletí jako pták
Autor Keneu, 09.10.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí