Prostitutka - bohyně

Prostitutka - bohyně

Anotace: Děvko...

Sbírka: Ucelená tabu

Luxusní paní, děvko k ošoustání,
ženštino, co je strašně lehce k mání,
překrásná dámo, kyprá kurtizáno,
s tebou bych já chtěl promilovat ráno.

A spousta takých jak já kolem žije
jenom tě nazývají prostě - poezie.

Jen já vím, kde je pravda.
Ty, otevřená, vnadná,
moc nesejde ti na tom, co sevřeš ve klíně,

po citech jenom lačníš, tak neurvale chladná,
jsi prostitutka - bohyně.
Autor Calypsó, 09.10.2008
Přečteno 394x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Ýmo, Bloodmoon, Zahir, Psavec, Holis, WAYWARD, Erion Fate, Kristine Clary-Aldringen, Nyja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy (a u mě vždy) musí gramatika podstoupit rytmu.

20.10.2008 21:05:00 | Calypsó

moc hezký nápad, ale gramatika nic moc:) i tak ale líbí

20.10.2008 20:32:00 | Ýmo

...za námět tip

09.10.2008 21:40:00 | WAYWARD

odvážná myšlenka.. líbí

09.10.2008 20:35:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí