O odvaze

O odvaze

Anotace: jen kravina

Kde starý kostel léta stál
kam vstoupit každý sám se bál
tam rytíř vydal se v místa temná
s odvahou ho hnala láska věrná

Před lety přišel o milou svou
a tak láskou hnám to černou tmou
přichází na místo v plné zbroji
s odhodláním zemřít s ďáblem v boji

Pak vše utichlo jen vítr temně vál
tak na zem vychází samotný pekel král
"snad se nechceš se mnou rovnat smrtelníků"
jen rozmnožíš další řady mých pekelníků.

Proto strať se červe chraň svou krev
přec nechtěj poznat strašný hněv.
nikdy se nehnu rohatý tajtrlíku
a v prdel si strč i řadu peklníků.

A z cesty mi uhni obludo smradlavá
na zemi síly nemáš a to mi nahrává
proč očima koulíš vždyť jsi mě slyšel
pro svoji milou teď jsem si přišel

Tolik je ďábel chováním zaražen
"co se děje vždyt já jsem poražen"
přes svoji víru dívku tak vrací
s ocasem skleslým do pekel se strácí
Autor drahý, 10.10.2008
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Zahir, Holis, Bíša, WAYWARD, 6thSun, Tacca
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle mi nějak ušla - a docela se mi líbí - jsme tak nějak pořád na pohádky ;-)

02.03.2010 13:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Konec šťastný, kéž by to takhle chodilo aj v reálném životě. Někdy je to těžší, než se zdá být. ST! za obsah, je to zajímavé a působivé.

05.11.2008 06:00:00 | NikitaNikaT.

Doufal jsem v nějakou pěknou romanci...
Nakonec jsem nucen souhlasit s anotací. Škoda. :-(

27.10.2008 08:05:00 | poustevník Jirka

Tak tahle se mi líbila.

16.10.2008 19:55:00 | Zahir

...dobrá kravina ST

10.10.2008 10:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí