Mazlíček

Mazlíček

Anotace: ...spíš pro dětičky a pro ty,co milují zvířátka

Koupila jsem dětem mazlíka,
už máme psa,kočku-a teď Oskara,
zakrslého králíka.

Řeknu Vám,že někdy je s ním
veselo,
hlavně když ho pustíme,
vždycky se schová,kde zvíře by být nemělo.

Náš kocour mlsně na něj kouká,
asi už ho vidí na pekáči.
Děti ho milují,
však uklízet ten binec,
je někdy jenom k pláči.

Však tenhleten králíček,
je nyní členem rodiny,
děti se předhání,
kdo dělá s ním větší blbiny.

Taková už je naše rodinka,
zvířata máme rádi,
doufám,že kocour,
pes a králík,
budou brzy kamarádi.
Autor sondulacek, 10.10.2008
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Káňátko, Actafool
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí