temno

temno

Anotace: .

temná duše má
právě teď procitá
z hlubin se vynoříc
útočí kdoví proč na měsíc

jaké činy uzrají
vznikajíc potají
čím překvapí lidi
aniž se stydí

to nevím sám
trošku se obávám
co sídlí ve mě
z dračího sémě

zda-li pak s ďáblem
vrátím se pod zem
nebo zlo překonám
dobré skutky vykonám

hodiny běžíc pozpátku
od cíle k počátku
počítají vteřiny
k svět se vnoří do zimy

pokud něco se nestane
temno příležitost dostane
ukázat světu sílu svou
srazit ho do kolenou

snažme se tmě jako v ranci
nedat ani malou šanci
otevřme svá srdce
roztáhněme ruce

... a láska vstoupí mezi nás ...
Autor certsest, 14.10.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

umět použít rýmu bez násilnosti je umění..a tvůj text krásně plyne..rytmicky lahodí

14.10.2008 15:28:00 | Mbonita

..dobře napsany..jsou to naše sny..

14.10.2008 13:05:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí