Počítám

Počítám

Anotace: o něčem, co se má stát...

Počítám

Jsou dny, kdy se ztrácíš
Do mejch nápadů.
A řešíme tuhle meziplanetární záhadu
Na vlnách tísňového volání
Zastavil se čas,
Kdo mě zachrání
Dojem ztráty,
Pohraniční dráty
Cítím při přechodu do tvý zóny,
To ticho před bouří
Už znám

A tak počítám otisky
Prstů na kůži,
Co do tmy zmizí,
když zhasneš
Pro pocit nikomu nic nedlužit,
Radši zůstanu bezedný

A počítám ztracený
Molekuly ticha,
Co proudí nám
mezi prsty,
sám za sebe učím se dýchat
a tajný síly vzývám

Jsou noci, kdy vstoupil bych
Do armády spásy,
Z rádia do uší vsakují se cizí hlasy,
V éteru samoty rozlitý
Se vznáším, jak
Žízeň v láhvi dopitý,
Dojem ztráty,
Pohraniční dráty
Bodaj do hrudníku a zad,
Tu bouři před bouří znám
Autor Kubajss, 15.10.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí