Já vlastníma očima

Já vlastníma očima

Anotace: anotace nezbytná

Jsem naivní baletka,
co si tak kráčí světem,
věříc na lásku a spravedlnost.

S morfiem jde všechno líp, viď, Michaili?

Sedmikrásky umřely, stejně jako všechno, co na podzim umřít má. Nenávidím jaro.

Jsem schizofrenik s obráceným pořadím vnímání času a prostoru.
Fyzik na méně prvou, jdoucí proti všem.

Chodící paradox...
Autor Nepojmenovaná, 15.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: F.i.L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím,jestli jsem plně pochopil myšlenku,nicméně se mi Tvůj pohled na sebe docela líbí.

04.12.2008 22:04:00 | F.i.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí