aby čas mi nevypršel

aby čas mi nevypršel

Anotace: takové plácání do větru...

posedět v atmosféře
kavárenských stolů

pozorovat dým cigaret
jak se vine k stropu

sledovat zavřené dveře
tajemné vinárny

ještě nechce se domů
ještě chtěl bych posedět

venku álej stromů
jestli mě pak dovede

tam kam měl bych se vrátit
tam kam jednou se skutečně vrátím

tam kde se nemohu ztratit
tam odkud jsem nikdy neodešel

tak se pomalu zvedám
aby čas mi nevypršel

nedošel
se neztratil
Autor radexk, 16.10.2008
Přečteno 204x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano čas je třeba prožít naplno,i když někdy jen takové snění taky není na škodu:-)

16.10.2008 08:16:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí