Tvář tvého Démona

Tvář tvého Démona

Anotace: ...

Jsme jedovaté saně,
"tváře tvého démona, zdivočelé laně."
Jsme duše hodny síry,
"pekelné stvůry," zbaveni víry!

Jsme kapky krve na bílé řase,
hnisavý sval v syrovém mase.
Jsme touha zabít, touha ničit,
tvoje svědomí, "..nech nás vzklíčit!"

Na obloze v jedovaté záři,
soutok depresí, co ráno dýcháš na polštáři,
promění se v krásný den,
ve Smrti oko, tady jsem.
Autor Trophy, 16.10.2008
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík :)
já sem celá děsivá

18.10.2008 18:05:00 | Trophy

ST! je za obsah a vyjádření, aj když mne básenka trochu mrazí a děsí. Má to hodně do sebe.

17.10.2008 10:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí