O naději...nebo spíš o beznaději...

O naději...nebo spíš o beznaději...

Anotace: ...vystihuje momentální stav...

Pojď ke mně,
Nakreslím ti,
Jak vypadá naděje.

Je bílá, černá
Nebo v knize života
Ztracená do děje?

Kříčí
Z plných plic
Nebo jí vyřízli jazyk?

V hábitu
Žebráka
Se před ní musím plazit.

Čekat, až řekne
Pojď dál,
Dost dlouho
Za dveřmi jsi stál

Ale z jejích úst
Jen ticho
A chuť laciného vína,
Vážně jsem myslel,
Že naděje je jiná.
Autor Kubajss, 17.10.2008
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, Mbonita, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naděje umírá poslední...jen se někdě občas toulává,ale přítomná je...

17.10.2008 07:59:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí