Otázky

Otázky

Anotace: Zde je mlj názor na dnešní svět.

Stojím na skále a trpím závratí,
Spousta otázek mě napadá,
Co osud jednou vzal nikdy už nevrátí,
Stále tam stojím a slunce zapadá.

Oceán otázek zaplavil mou hlavu,
K otázkám snažím se naleznout klíč,
Já nechci být pouze jen jeden z davu,
To co nás poráží,je náš vlastní chtíč.

Dnes chceme mít všechno ušité na míru,
Pro spoustu lidí je život jen sázka,
Vládnou nám peníze,jen kusy papíru,
A lidé už neví,co je to láska.

Tak ptám se sám sebe,co se to děje,
Na tohle bohužel odpověď není,
Ze strachu z pravdy se každý jen směje,
Co bylo dřív dobré dnes ve zlo se mění.
Autor Juny, 18.10.2008
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, anti-HERO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný, úplně mi mluvíš z dušičky :o) St., protože sama bych to tak krásně nezformulovala...

05.02.2010 18:54:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

Tě tu vítam ...
další dobrej ... ! --- hodně povedený

19.10.2008 02:08:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí