Pope-L-ada

Pope-L-ada

Nemám hvězdu na čele,
ani polel na tváři,
ptám se proto kyslele,
kdo svět takto utváří?

Kdo určuje postavení?
Kdo rozdává ceny?
Tam kde tolik postav neni,
tam je každý cenný!

Proto v koutku usedám,
cena pro mě nezbyla.
Jediné já přání mám,
závoj přes tvář hodila...

Volání do prázdna
- odpovědi od blázna.
Pocit volného pádu
- cítit nesmím zradu.
Chyby v nás
- spousta krás.
Kudla vzádech
- růže nádech.

Zavři oči,neptej se.
Dej mi pusu,usměj se.
Nechci popel hvězdu míti,
stačí po tvém boku žíti...
Autor Poštovní holub, 19.10.2008
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Ještě dítě, teranosaur, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-*

23.10.2008 21:53:00 | Mladý pán P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí