nehledající

nehledající

Anotace: obyčejný lyrický popis města

nehledající nezničující výčitka, apostrof
neznalá slova nejmenujících se pojmů
neskoupená vůle životní beznaděje
polyamidová báseň módního velkoměsta
skleněná tvorba kultury, předsálí a schodů
čekající výhody věčných vzbouřenců a bláznů
samotní v balvanech a zodpovědných činů budoucnosti
nezáměrné hledání a přeskakování samotných odpolední
nedržení emocí ukrývaných v nitru bytu
spěch z odloučení majáků svítících uprostřed polí
neobyvatelné prostředí vlastního svědomí
antipatické spříznění s jízdním řádem
svérázné sebepřijetí temně obydleného paneláku
pozvolné trávení determinovaných frází lidských vztahů
úsměvné zloby a výbuchy pohlazeníchtivých dívek

úsměvné trávení sebepřijetí spříznění prostředí svítících v nitru samotných činů vzbouřenců předsálí velkoměsta beznaděje nejmenujících se apostrof
Autor dead-head, 20.10.2008
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CorrimsonTom, Lukáš Rymeš, hezule, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle se tady málokdy vidí, to se musí nechat. A protože experimenty, ty já můžu, nemohu nevyjádřit potěšení, jež má játra při čtení tohoto kousku prožila.

05.11.2008 20:55:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí