Štěstí polovic..

Štěstí polovic..

Anotace: .

Utíhej rychleji, běž
nezmůžeš nic, nic
svoje oči, dětské sny střež
chtěl bys víc a víc.
Do rukou chop svůj osud
štěstí polovic
stejně jako doposud.
Vítr pod nohy dej
a slunce v zádech,
mysl čistou stále měj
hledej chyby v pádech.
Utíkej rychelji – běž!
a večerům naslouchej
bezmezně srdci svému věř
v minulosti nepátrej,
než rozplyneš se v prach
stůj co stůj
neztácej naději
v život svůj..
Autor Roger, 21.10.2008
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: Verule, Tymi14, jedam, Holis, Psavec, GirlFromTheRain, 6thSun, WAYWARD, Bíša, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neztrácej naději.
Díky za návštěvu a komentík. :)

25.11.2008 22:32:00 | Verule

Moc dobrá...

13.11.2008 23:26:00 | Tymi14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí