Poupě naděje

Poupě naděje

Anotace: Naděje přeci umírá poslední :).

Otvírá se poupě,
ukazuje svůj květ.
Připadám si hloupě,
jak ten širý svět.

Jít ven smát a radovat se,
nesedět doma, nelitovat se.
Růst jako onen květ,
který provoní celý svět.

Symbolem mé naděje se stává,
tuhne a zůstává, jak sopečná láva.
Opět ve váze kvete dál,
to abych se zas smál.

Konec hořkosti, nová naděje tu je,
jen ji ulovit, když tajně světem pluje.
Ona totiž umírá poslední…
Autor Wyrda, 21.10.2008
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Flow Calipso, sondulacek, Alasea, hezule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí