Putování

Putování

Anotace: sledování děje kolem

Jsou cítit za dálky,
z velké výšky padají,
proč tak náhle,
tak náhle víry nemají.

Za kolik dní a za kolik let,
přijde zpátky ke mně blíž?
Jak může se vrátit zpátky,
když už vůbec nevěříš.

Tak moc chci zase cítit jaro,
vždyť zima dlouhá je.
Je se sněhem, je tvrdá
a já čekám, až sníh roztaje.

Slunce svítí pro všechny,
nezáleží, zda dobrý, nebo zlý.
Je spravedlivé, jako jedna z mála věcí,
která do světa vstupuje,
má víra k němu směřuje.
Bude jaro a mé srdce se zas raduje.
Autor greenus, 22.10.2008
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí