Postoj hříšného pana X

Postoj hříšného pana X

Anotace: Nápad..myšlenka...vize....podle mé fantazie Byl bych rád za kritiku:) a hodnocení:), které motivuje nejenom mě, ale určitě i Vás....autory Literu!

Lavina prohřešků
se sype z úst soudce,
který vyjmenovává
hříšné skutky pana X.
Pan X stojí rozkročmo
s rukama ve tvaru véčka,
je to přece pan X
(jaký jiný by měl být jeho postoj)
pan X je vyhublý
dlouho nejedl
ale pije pořád,
***
Pan X je odsouzen,
se svým Xtým postojem
je vyveden ze soudní síně
jeho postoj připomíná
rozkročeného faráře
hlásajícího slovo boží
svým ovečkám
***
Pan X chodí jako
robot, pomalu
a potácivě
s rukama neustále
ve tvaru V
s očima uhranutého
úchyla, který
se dívá holkám do výstřihů
Autor Tomáš Přidal, 22.10.2008
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavý,škoda,že neumím dávat tip.

28.10.2008 16:24:00 | asus

hm, na me to spis jako basen pusobi jako pokus o epiku a osobne jsem to nejak nepochytila :))

22.10.2008 15:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí