Přežijí jen nejsilnější ...

Přežijí jen nejsilnější ...

Anotace: *-***

.

*

Kastrátů hlasy
do nebe jdou
kastráti myšlenek
tam ale nepříjdou

Opilý po rumu
zpívám si jupí jou,
houmlesák navenek
s konformní mrtvolou

Přijice konzumu
šíří se dneska,
šukaj´ tě každý den
jen silný přečká ….

*

----------------------------------------------

Comment pro Vindal_Drámo na Písmáku, dílko ... "Škola"

*

.
Autor HarryHH, 23.10.2008
Přečteno 314x
Tipy 16
Poslední tipující: Taog, Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, NikitaNikaT., Holis, Marfuša, 6thSun, vapiti, Blázen? =), Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jo drz se...a bacha na rytmus,..jak zivotni, tak v basnich...

23.10.2008 09:14:00 | saddova

máš pravdu Harry, drž se.

23.10.2008 07:26:00 | Mario de Janiero

zajímavý nápad...

23.10.2008 07:13:00 | SZN

...hm,zajímavé

23.10.2008 01:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí