Bolest

Bolest

Anotace: ...slova

Až z nejhlubších to srdcí,
do nebe volající slova zní,
bez strasti není osvobození,
s útěchou umírám se ctí.

Skrz mráz ze zad přichází,
na kříži bolestivá jak harpyje,
s prsy až po kolena ladná je,
ale vůbec nic k dokonalosti neschází.

K mozku, k dění všeho světa,
jen pavučinky své natahuje,
každý dělá to co chtěla,
a duši, duši jen z kůže stahuje.

Bolest, bolest uprostřed srdce,
ze zklamání, z neznalého to slova,
snad úsměv na tvářích může znít,
bolest, bolest nikdy neutichne.

Budiž…
Autor Láďa, 23.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí