SLYŠÍŠ ZPĚV

SLYŠÍŠ ZPĚV

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

okny dere se přísvit
tápající slepec radosti
krčí tvář do úsměvu
snad omluva za překvapivé probuzení
snad trocha nevinného studu
možná podvědomá přítomnost laskavého dobra
zahalená v přitlumeném tichu
. . . očekávání . . .

obličej stulený v teplých ňadrech ženy
dávný zvyk pozapomenutého dětství
klid po těle i v duši
jistota láskyplného bytí
s ozvy srdečního rytmu
proznívajícího myšlenkami

slyšíš zpěv Lásky znít

tichý chorál všech jejích melodií
slyšíš v prsou té usínající
jejíž prsy odkojily naše děti
slyšíš jejich pláč i smích
vnímáš vůni jejích snů i milování
tresť životodárného
vdechuješ zjitřeným chřípím
. . .
vzácná chvíle vědomí o všem
co představuje jak úchvatné je žít . . . !

°
Autor rolon, 23.10.2008
Přečteno 385x
Tipy 27
Poslední tipující: Vlk v rouše, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, vapiti, Holis, Psavec, Jin, Mbonita, Květka Š., sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oo°.

prostě Ó

24.10.2008 22:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Krásná vyjádření lásky :-)

23.10.2008 21:15:00 | JaniHani

Moc hezky napsaná.

23.10.2008 19:49:00 | Psavec

jak óda na krásu života:-)

23.10.2008 17:42:00 | Mbonita

...chorál všech melodií Lásky...ano, to je to, oč tu běží...budu opakovat...všech melodií Lásky...

23.10.2008 15:27:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí