Myšlenky

Myšlenky

Anotace: myšlenky jsou volností Tvou stejně volně teď tu leží jako když hlavou běží proto je tak ber...

Myšlenky jdou o něčem nám povídají
Myšlenky jdou do detailů zabíhají
Myšlenky jsou přínosem pro život
Myšlenky jsou to co vždy přijde vhod

Myšlenky když se ztratí v dálce
Myšlenky když nerostou na zahrádce
Myšlenky smíš nechat bloudit hravě
Myšlenky smíš kdykoliv rozeznít v hlavě

Myšlenky jsou veliké bohatství
Myšlenky jsou i to o čem mozek sní
Myšlenky umí nejen srdce potěšit
Myšlenky umí také city porazit

Myšlenkám krásným nebraň se směle
Myšlenkám upřímným podej se cele
Myšlenka když s citem se pojí
Myšlenka ukáže pravou sílu svojí

Myšlenkám zlým naplno se braň
Myšlenek jež ublíží se straň
Myšlenka nemá totiž šanci žádnou
Myšlenka sama nevykoná činnost zrádnou

Mysli na ty druhé víc než na sebe sama
Mysli a nedopusť žádné drama
Mysli jak neublížit, láskou nikoho nezranit
Mysli jen tak totiž možno s čistým štítem žít
Autor certsest, 23.10.2008
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Lorraine, Mbonita, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

myšlenky jsou jako opice,
když jim dáš příliš velkou volnost,
dělají neplechu

http://www.ranka.cz/zen/zen035.htm

31.10.2008 19:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Chtěla jsem jednou vypnou mozek, ale nešlo to. Pořád mi běhaly mylenky sem a tam a tak raději přemýšlím...

23.10.2008 20:54:00 | JaniHani

to Mbonita:
Díky, hezké komentáře, jsem rád za reakce.

23.10.2008 19:51:00 | certsest

myslím ráda,
když nemyslí se
mozek strádá:-)

23.10.2008 19:44:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí