Stím temnoty

Stím temnoty

Anotace: Opakování slov vyjadřujících temnotu a stín, je úmyslné.

Stát v temnotě stínu,
na rtech slova splínu.
A vše jen pro Tebe,
chybíš mi, mé nebe.

Odraz v zrcadle ukazuje mě zdrcenu,
či snad nemocí „stesk“ zmoženou?
Padám do stínu, abych Tě následovala,
abych Ti špetku porozumění darovala.

Zastav před černou pekelnou branou,
kam vpouští ďáblovu kobylu vranou.
Já stojím v dáli za rouškou černou,
chci jít po cestě pouze s Tebou.

Splynu tak se stínem temnoty,
což jsi pro mě jenom a pouze Ty…
Autor Wyrda, 23.10.2008
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí