Taken V.

Taken V.

Anotace: ..

Nesnívalo sa mi
toto sa stalo
lanká mi akési
zlo domotalo
stiahlo nafest krídla
- spoznáš tie muky
iba keď do krídel
vrastú Ti ruky

stalo sa najhoršie
čo sa stať mohlo
perute v kŕčoch
do patvarov ohlo
zo strany na stranu
sám ufo vláčim
radšej ho dopredu
zubami tlačím

zrazu stroj naskočí
napne sa tiahlo
len teraz trápenie
vrchol dosiahlo
mece ma
rozkmáše
zmena je krutá
keď v mihu
rýchlosť kvant
stŕha mi putá

tisíce pierok
mi vyrvala z krídel
taký od Big Bangu
dážď som nevidel
ufo do priepasti
vesmíru zmizlo
pýtaš sa - a čo ja?
s tým perím zvislo

padám späť na Mesiac
pomaly
zľahka
ozvenu hltá ´nič´
mlčí
neachká
borím tvár do prachu
smrť dilejt klikla
má pech..
(v tom ošiali
klikla
do špígla)
Autor Petbab, 26.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maena, labuť, Holis, spare, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, LucQa, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako příběh plynoucí...

26.10.2008 17:18:00 | Mbonita

tolik moc myšlenek..

26.10.2008 12:06:00 | Simísek

Pádám zpět na měsíc... je potřeba jít domů...

26.10.2008 11:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí