V závoji

V závoji

Anotace: výhled z poza okna

Sbírka: Míče

Chtěl bych být zelený jako modrý pes
chtěl bych být masážní strojek, kterým zaháníš blbou náladu
chtěl bych ti mazat kolem úst tvaroh
a pak tě pusinkovat na bříško
hezky na sluníčku,
aby ti bylo příjemně
a byla jsi spokojená
a mohla sis odpočinout
a nechat se hýčkat
jako miminko
Autor Robby Hartmann, 27.10.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí