Takoví jsme

Takoví jsme

Anotace: není to smutné, jen to patří k člověku, a asi se to nezmění, proč taky

Naše pocity se mění ze dne na den
Co nám bylo včera nejvíc drahé
Toho se dneškem chladně vzdáme

Zapomínáme rychle ale rychleji stárnem
Mnohdy ubližujem
Těm všem které jsme prý milovali
Často jsme falešnými kamarády

Při lásce se dopouštíme chyb
Pletem si slova mít rád a milovat

Říkáme jedno a myslíme si jiné
Cítíme že má něco být jinak než je
A tak se nedivme že věci často dopadají zle
Autor Dedillope, 27.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Janetee, Holis, shakespeares, Zweiblumen, adida, Bíša, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím uznat,že je to pravda...jsme takový..

02.11.2008 09:17:00 | Janetee

docela dobrá úvaha...:-))

29.10.2008 18:43:00 | shakespeares

holt takoví jsme!

27.10.2008 19:57:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí