Už tu nejsi...

Už tu nejsi...

Anotace: Přišel rychle,odešel ještě rychleji....a beze slova....

Chvíli jsi tu a náma žil,
ale najedou jako bys tu ani nebyl...
Zbylo po tobě sice jen pár zlomených srdíček,
ale paradoxně oceány slziček...
Víš kolik holek tě tu mělo rádo?
Víš kolik jich s tebou chtělo být šťastno?
Ne,ty to nevíš,nevíme kde jsi.
Víme jen,že už tu s náma nejsi...
Ale já na tebe dál občas vzpomínám,
a na rovinu říkám-POŘÁD TĚ RÁDA MÁM.
Autor Janulety, 27.10.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí