Neplač...

Neplač...

Anotace: Plakala a hodně....

Neplač už pro toho kluka,
který se o tvý city vsadil.
Neplač už pro toho kluka,
který o tebe pohledem dřív snad ani nezavadil.
Neplač už pro toho kluka,
který možná měl a má tě pořád rád,
neplač už pro toho kluka,
který teď chce být tvůj kamarád.
Neplač už pro toho kluka,
kterého teď všechno strašně mrzí,
neplač už pro toho kluka,
však usmíříte se zas brzy.
Autor Janulety, 27.10.2008
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Janetee, Psavec, Churry, adida, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká :)

25.10.2009 09:46:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí