Vstávej

Vstávej

Anotace: naše první veledílo:-P...snad to časem bude lepší...naděje umírá poslední...(ale umírá)...komentujte!

.
Nespi mi na řasách, jsi těžký,
topím se v krásách, utíkám pěšky...
Probuď mou naději, ztracenou v tobě,
stále spíš, kleji, už nejsi robě.

Napiš mi na polštář sametem přání,
prozraď, co milovat pořád ti brání,
snad marná víra v něco víc,
snad strach vidět rub i líc.

Vzpomeň si na chvíle, co ve snu jsi nebyl,
Jak se ti život, co bděl si, krásný jevil
Nebyl dokonalý, však život jsi cítil,
Pročpak jsi ty pocity v sobě vymýtil?

Probuď se, konec dobrý pojď hledat se mnou,
cítit chci své krásy a tvou kůži jemnou.
Chci tě milovat a z lásky mluvit nesmysly,
tobě snad stačí žít ve snu, mysli! (Probuď nám smysly!)

Vstávej!
.
Autor Korelace, 28.10.2008
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, malá Čarodějka, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, jedam
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

reklamu? holky, jestli můžu,tak nějak s tím pomůžu:o)
páč by si to i tu investici zasloužilo...

28.02.2009 19:47:00 | kikis

tjn, lidi unudili lidi, slova umlčela slova... štve to:(musíme tomu udělat pořádnou reklamu!!:D)

28.10.2008 16:20:00 | okousaná od světlušek

mě taky ale štve mě jak nikdo nekomentuje

28.10.2008 16:17:00 | Naninka

Mně se to líbí;))

28.10.2008 14:07:00 | okousaná od světlušek

vítej te v modrém světě a ať se daří...

28.10.2008 00:27:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí